Logo hr.boatexistence.com

Je li ostalo ili je ostalo?

Sadržaj:

Je li ostalo ili je ostalo?
Je li ostalo ili je ostalo?

Video: Je li ostalo ili je ostalo?

Video: Je li ostalo ili je ostalo?
Video: Rauf & Faik это ли счастье? (Official Audio) 2024, Svibanj
Anonim

Obrazac ' 'is left'' je prikladniji s referentnim kontekstom, na primjer kada govornik pripovijeda nešto o budućnosti. Takvi se oblici uklapaju uglavnom u prozu i beletristiku. S druge strane, oblik „bio je ostavljen“najprikladnije nalazi svoju primjenu u dijalozima. Ja sam taj koji te je odbacio.

Je li ostalo ili je ostalo?

On je lijevo nije točan. Ostao je ispravan. I on je otišao i otišao je u pravu. Glagol ići ima povijest nepravilnosti koju samo treba prihvatiti bez pravila.

Što je prošlo vrijeme za lijevo?

Prošlo vrijeme od ostaviti je lijevo. Indikativni oblik u trećem licu jednine jednostavnog prezenta je lišće. Particip prezenta dopusta odlazi. Ostavljen je particip prošli dopust. Pronađite više riječi!

Je li lijevo prošlost?

Left je prošlo vrijeme i particip prošli od leave. Ako je preostala određena količina nečega, ili ako vam je ostala određena količina, ostaje kada je ostatak otišao ili iskorišten.

Je li ostalo u rečenici?

[M] [ T] Ostavila je svoj kišobran u vlaku. [M] [T] Nebo je bilo vedro kad sam otišao od kuće. [M] [T] Mora da je ostavio vodu da teče. [M] [T] Skrenuo je ulijevo na uglu.

Preporučeni: