Logo hr.boatexistence.com

Je li christopher eccleston mrzio doktora koga?

Sadržaj:

Je li christopher eccleston mrzio doktora koga?
Je li christopher eccleston mrzio doktora koga?

Video: Je li christopher eccleston mrzio doktora koga?

Video: Je li christopher eccleston mrzio doktora koga?
Video: Christopher Eccelston talks about why he left Doctor Who - Sept. 5th 2021 at Dragon Con 2024, Srpanj
Anonim

Dana 11. lipnja 2005., tijekom intervjua na radiju BBC, na pitanje je li uživao radeći na Doctor Whou, Eccleston je odgovorio: "Pomiješano, ali to je duga priča." O Ecclestonovim razlozima za napuštanje uloge i dalje se raspravlja u britanskim novinama: 4. listopada 2005. Alan Davies rekao je za Daily Telegraph da …

Zašto je Christopher Eccleston napustio Dr. Who?

Unatoč uspjehu oživljavanja Doktora Whoa, Eccleston je neslavno napustio show nakon samo jedne serije zbog frustracije i nesuglasica iza kulisa s producentima oko načina na koji se serija vodila.

Zašto Christopher Eccleston nije volio Doctor Who?

Početne glasine sugerirale su da je Eccleston odlučio ostati samo jednu sezonu kako bi izbjegao da bude izabran kao Doktor…. Eccleston je za BBC News rekao da mu više nije ugodno raditi uemisiji, s obzirom na kulturu u kojoj su cijela glumačka postava i ekipa bili prisiljeni raditi.

Je li Christopher Eccleston dobra osoba?

Uostalom, on je glumac, pa voli publiku – i zapovijeda prostorijom kad priča priču. Ali sve u svemu, čini se duboko pristojnim i temeljito promišljenim. Iskrenost, zajedno s integritetom, dostojanstvom – i Mancheser United – mnogo su važni Ecclestonu.

Je li Christopher Eccleston bio obožavatelj Doctor Who?

Eccleston je održao obećanje da neće naštetiti reputaciji serije, navodeći svoju duboku ljubav za obožavatelje i koliko je uživao glumeći Doktora.

Preporučeni: