Logo hr.boatexistence.com

Je li Snape mrzio Harryja?

Sadržaj:

Je li Snape mrzio Harryja?
Je li Snape mrzio Harryja?

Video: Je li Snape mrzio Harryja?

Video: Je li Snape mrzio Harryja?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Svibanj
Anonim

Snape je općenito prikazan kao hladan, proračunat, precizan, sarkastičan i ogorčen. Jako ne voli Harryja i često ga vrijeđa vrijeđajući njegovog oca Jamesa Kako serija napreduje, otkriva se da njegovo postupanje prema Harryju proizlazi iz Snapeova gorkog rivalstva s Jamesom dok su zajedno bili u školi.

Je li Snape doista mario za Harryja?

Nikad nije mario za Harryja. Bilo mu je stalo da ga zaštiti zbog njegove ljubavi prema Lily, ali do toga je došlo.

Je li Snape ikada bio dobar prema Harryju?

Sada, kao što je čvrsto utvrđeno, Snape nije bio najveći obožavatelj Harryja, ali to nije značilo da je ikada prestao voljeti Lily. Dumbledore je bio iznenađen što se Snapeu činilo da mu je stalo do dječaka. Zamahom svog štapića, Snape je dočarao Patronusa) – Lily's Patronus, srna.

Zašto se Snape tako loše ponašao prema Harryju?

Prikazivao se kao usklađen s tamnom stranom jer je to bio njegov posao špijuna. Imao je godine da im se dodvori, čak je postao i kum Draca Malfoya. Ukratko, Snape je posebno ljut na Harryja jer je na neki način sitan; kažnjavanje sina za grijehe oca kojeg nikad nije poznavao.

Je li Snape cijelo vrijeme štitio Harryja?

Tek na samom kraju sedme knjige saznajemo tužnu istinu o Snapeovom životu i odanosti. Njegova ljubav iz djetinjstva prema Lily Potter navela ga je da tajno štiti Harryja cijeloga života, a njegovi posljednji postupci pomogli su učvrstiti Voldemortov konačni poraz.

Preporučeni: