Logo hr.boatexistence.com

Zašto se obalna mafija podijelila?

Sadržaj:

Zašto se obalna mafija podijelila?
Zašto se obalna mafija podijelila?

Video: Zašto se obalna mafija podijelila?

Video: Zašto se obalna mafija podijelila?
Video: Katy Perry - Dark Horse ft. Juicy J 2024, Svibanj
Anonim

U intervjuu za No Jumper, poznatiji kao Adam22, Fenix Flexin je objasnio svoje razloge zašto je napustio grupu. Reper tvrdio je kako se osjećao kao da je izostavljen iz mnogih važnih odluka oko grupe i da mu trebaju "stvari da se dogode dosljednije i brže ".

Što se dogodilo obalska mafija?

U svibnju 2018., Atlantic Records je objavio da je potpisao ugovor s Shoreline Mafia. … Početkom travnja 2020., Fenix Flexin je najavio da će napustiti Shoreline Mafia nakon izdavanja njihovog novog albuma, Mafia Bidness. Album je uslijedio 31. srpnja 2020.

Je li Shoreline mafia na snazi?

Postoje četiri člana Shoreline mafije -- Ohgeesy, Rob Vicious, Fenix Flexin, Master Kato -- i samo jedna Patty. Stoga ne bi trebalo biti iznenađenje da Patty udari o pod. Da, ovo su sve pravi ljudi.

Tko je umro od Shoreline mafije?

Shoreline mafia suradnik reper Mac P Dawg upucan je i ubijen u Los Angelesu u ponedjeljak navečer (6. travnja). Vijest o Macovoj smrti proširila se društvenim medijima, a glazbena industrija, obožavatelji i prijatelji dijele njegovu smrt.

Je li Fenix flexin meksički?

Nakon teške ruke u tri platinasta singla i nekoliko hvaljenih cjelovečernjih projekata s Shoreline Mafia, Fenix Flexin se povukao iz grupe kako bi pokazao solo karijeru kakvu je oduvijek zamišljao. Biti sam je nešto što nije novo za Fenixa Rypinskog, koji je crnog, meksičkog i poljskog naslijeđa

Preporučeni: