Logo hr.boatexistence.com

Skidaju li se zdepaste pletene deke?

Sadržaj:

Skidaju li se zdepaste pletene deke?
Skidaju li se zdepaste pletene deke?

Video: Skidaju li se zdepaste pletene deke?

Video: Skidaju li se zdepaste pletene deke?
Video: Jel bi se vi prepali?🥶#fyp #shorts #viral #scary 2024, Svibanj
Anonim

Budući da su vunene deke Ohhia izrađene od nepredenog merino rovinga, pojavit će se nešto linjanja i nakupljanja prirodno. Što je veća upotreba, to će deka pretrpjeti više štete.

Kako da zaustavim linjanje mog zdepastog pokrivača?

Za pranje zdepastog pletenog pokrivača odnesite ga u perilicu na nježni ciklus s hladnom vodom i blagim deterdžentom za rublje. Ako ne koristite visokoučinkoviti stroj, dodajte 1 šalicu bijelog octa kako biste smanjili linjanje i poboljšali miris vaših deka.

Da li zdepasta pređa pada?

Ono što se zove super zdepasta Merino vuna je nepređena vuna australske Merino ovce. Upravo zato što je nepreden toliko je mekan i nježan na dodir. Ali i zato što nije pređena, merino vuna sklona je linjanju i guljanju kada se koristi.

Jesu li zdepasto pletene deke izdržljive?

Zdepasto pletenje susreće zdepaste rese u prikladnom imenu Bluma Chunky Knit Tassel Throw iz Pottery Barn. Ova deka je ručno pletena od 100 posto akrilom obojene pređe, što znači da se bolje nosi i kida i dovoljno je izdržljiva za svakodnevnu upotrebu.

Je li krupna pređa dobra za deke?

Vrsta pređe koja se koristi za zdepaste deke je debela, meka i glomazna. Bilo koja pređa s oznakom Bulky, Super Bulky ili Jumbo savršena je za zdepaste deke. Najbolja pređa za pletenje ruku za debeljuškastu deku je vuna od merino vune poput Becozi Merino Chunky Yarn.

Preporučeni: