Logo hr.boatexistence.com

Je li gareth bale naučio španjolski?

Sadržaj:

Je li gareth bale naučio španjolski?
Je li gareth bale naučio španjolski?

Video: Je li gareth bale naučio španjolski?

Video: Je li gareth bale naučio španjolski?
Video: Japanese Polyglot Speaks EVERYONE's Language on Omegle! - Cutest Reactions! 2024, Travanj
Anonim

Bale može i govori španjolski, samo radije to zadrži za sebe u javnosti. I to nije prvi put da njegovi suigrači ističu da s Garethom Baleom nema problema u komunikaciji i španjolskom jeziku. … Savršeno zna španjolski, stvar je u tome da je previše sramežljiv da ga koristi, što mi se čini normalnim.

Zna li Gareth Bale španjolski?

Gareth Bale je odbacio sugestiju da ne može govoriti španjolski … Bale je rekao za The Times: “Govorim dovoljno dobro da se snađem i razumijem sve što se događa.” Dodao je razlog zašto je španjolski tisak uznemiren, nije to što on nije znao govoriti jezik, već: “To je bilo zato što nisam razgovarao s njima.

Koliko španjolski može govoriti bale?

Na kraju, ja sam osoba s kojom se lako slagati. Govorim četiri jezika (engleski, nizozemski, francuski i španjolski) i uvijek sam učio njemački na školu, pa malo pričam. I, s toliko brazilskih suigrača, učim malo portugalski.

Može li Beckham govoriti španjolski?

Neki obožavatelji također se s prezirom osvrću na oproštajnu konferenciju Davida Beckhama s Real Madridom, zbog njegovog nedostatka tečnog jezika nakon četiri sezone u Madridu. Istina je, njegov španjolski nije biot toliko strašan koliko ljudi misle.

Može li Zidane govoriti španjolski?

Zidane govori na francuskom u svojoj kući i sa svojim trenerskim štabom. Dok je njegov španjolski više-manje dobar, jasno je da njegove poruke zahtijevaju određeno tumačenje umjesto da se procjenjuju točno na temelju korištenih riječi.

Preporučeni: