Logo hr.boatexistence.com

Zašto polica c odjeljka?

Sadržaj:

Zašto polica c odjeljka?
Zašto polica c odjeljka?

Video: Zašto polica c odjeljka?

Video: Zašto polica c odjeljka?
Video: Нельзя снимать на телефон этих людей! #shorts 2024, Svibanj
Anonim

Ovo je prilično neobična situacija koja se može dogoditi kada se netko udebljao tijekom trudnoće, izgubio višak masnoće u području trbuha, ali koža nije dovoljno elastična da se potpuno skupiOvo često manje izgleda kao polica, a više kao mali smotak kože koji se nalazi na vrhu ožiljka od carskog presjeka.

Da li svi dobivaju policu nakon carskog reza?

Žene koje rađaju carskim rezom često ostaju s vrećicom viška kože iznad ožiljka, koji se obično naziva carskim rezom ili carskim rezom. Budući da svatko liječi drugačije, ne može se predvidjeti hoće li se c-shelf razviti ili ne i, ako se dogodi, hoće li izblijedjeti prirodnim putem.

Kada nestaje polica za carski rez?

Nakon 6-12 mjeseci, ako je ta polica za C-presjek još uvijek tamo, velike su šanse da će uvijek biti tamo osim ako je ne liječimo. Dobra vijest je da operacija uklanjanja ožiljka od carskog presjeka također daje vašem certificiranom plastičnom kirurgu pristup za izrezivanje dodatne kože police.

Zašto mi želudac visi nakon carskog reza?

Dok je ova opuštenost uobičajena među svim trudnicama, one koje su imale porođaj carskim rezom vjerojatno će nakon poroda ostati s primjetnim obješenim trbuhom. To je zato što ožiljak od carskog reza stvara efekt sličan uskom traku koja se postavlja na dno trbuha

Možete li se riješiti carskog reza?

Dakle, sljedeće pitanje je, možete li se riješiti nadvišenog trbuha bez operacije? Odgovor je da… ali nije lako. Ne možete očekivati da ćete zategnuti mamin trbuščić radeći stotine trbušnjaka. Morate poduzeti višekanalni pristup da biste bili uspješni.

Preporučeni: