Logo hr.boatexistence.com

Kako djeluje elektrolizirana voda?

Sadržaj:

Kako djeluje elektrolizirana voda?
Kako djeluje elektrolizirana voda?

Video: Kako djeluje elektrolizirana voda?

Video: Kako djeluje elektrolizirana voda?
Video: What Is Electrolysis | Reactions | Chemistry | FuseSchool 2024, Srpanj
Anonim

Elektrolizirana voda rezultat je primjene električne struje na slanu vodu Ona dijeli elemente na jak deterdžent i snažno dezinficijens. Oba su agensa netoksična i djeluju bolje od izbjeljivača. … U kratkom vremenu, elektrolizirana voda se ponovno razlaže u normalnu vodu.

Da li elektrolizirana voda stvarno djeluje?

Studije su pokazale da je elektrolizirana voda 50 do 100 puta učinkovitija odklornog izbjeljivača u ubijanju bakterija i virusa nakon kontakta. … U roku od nekoliko sekundi, može oksidirati bakterije, za razliku od izbjeljivača kojem bi moglo potrajati i do pola sata da učini isto, a pritom je nježan za kožu.

Je li sigurno piti elektroliziranu vodu?

Je li elektrolizirana voda sigurna za piće? Elektrolizirana voda je netoksična i sigurna za životinje, ljude i okoliš Od 2015. naš proizvod, ESOL™ je odobrio državni tajnik prema propisu 31 Vodoopskrbe (Kvaliteta vode) Propisi iz 2000. za korištenje u javnim vodoopskrbama.

Je li elektrolizirana voda samo izbjeljivač?

Pa što je to elektrolizirana voda? To je tehnologija koja se godinama koristi u industrijskom prostoru za stvaranje snažnog sredstva za čišćenje i dezinfekciju koje je bez opasnosti od izbjeljivača … Hipoklorovita kiselina – to je zapravo ista tvar koju proizvode vaša bijela krvna zrnca za borbu protiv infekcije i jednako je učinkovit kao izbjeljivač.

Što radi elektrolizirana voda?

Elektrolizirana voda je jednostavna industrijska tehnologija koja postoji već više od 50 godina. koristi električnu energiju za promjenu kemijske strukture soli, vode i octa u sredstvo za čišćenje i dezinfekciju jednako učinkovito kao izbjeljivač, ali bez štetnih kemikalija.

Preporučeni: