Logo hr.boatexistence.com

Je li značilo preseliti?

Sadržaj:

Je li značilo preseliti?
Je li značilo preseliti?

Video: Je li značilo preseliti?

Video: Je li značilo preseliti?
Video: Хёнсо Ли: Мой побег из Северной Кореи 2024, Srpanj
Anonim

prijelazni glagol.: ponovno locirati: uspostaviti ili postaviti na novo mjesto. neprelazni glagol.: na premjestiti na novu lokaciju.

Da li preseljenje znači preseliti?

Kada se preseliš, preseliš se na novo mjesto i nastaniš se na novom mjestu… Riječ relocate došla je u engleski 1800-ih od re, što znači "nazad, opet, " i locirati, što znači "naseliti se." Premještanje se ne odnosi samo na preseljenje na novo mjesto, već i na to da se tamo uspostavite.

Što znači preseljenje?

Upotrijebite imenicu premještanje da opišete premještanje s jednog mjesta na drugo, poput preseljenja obitelji koje ih je prisililo da ostave stare prijatelje, ali im je dalo priliku da steknu nove u drugi grad.

Što preseljenje znači za posao?

Premještaj zaposlenika događa se kada tvrtka odluči premjestiti novog ili postojećeg zaposlenika s jednog mjesta na drugo i često će ga mamiti određenim pogodnostima koje će olakšati premještanje i pristupačnije.

Što znači preseliti u rečenici?

glagol (koristi se s objektom), re·lo·cat·ed, re·lo·cat·ing. preseliti (zgradu, tvrtku itd.) na drugu lokaciju: planira preseliti tvrtku u Houston. … promjeniti prebivalište ili mjesto poslovanja; preseljenje: Sljedeće godine možemo se preseliti u Denver.

Preporučeni: