Logo hr.boatexistence.com

Koja je dobra rečenica za slutnju?

Sadržaj:

Koja je dobra rečenica za slutnju?
Koja je dobra rečenica za slutnju?

Video: Koja je dobra rečenica za slutnju?

Video: Koja je dobra rečenica za slutnju?
Video: Юлька_Рассказ_Слушать 2024, Svibanj
Anonim

Primjer rečenice sa slutnjom. Lutala je po kući s predosjećanjem da je to posljednji put da će to vidjeti. Nije znao zašto, ali je osjećao predosjećaj da neće izvršiti svoju namjeru. Opet je osjetio predosjećaj, neviđenu opasnost prema Katie.

Što predosjećaj znači rečenica?

Definicija slutnje. osjećaj da će se dogoditi nešto loše. Primjeri slutnje u rečenici. 1. Dok sam hodao prema tmurnom dvorcu, ispunio me osjećaj slutnje.

Za što se slutnja koristi?

Slutnja je predskazanje, znak ili pogled, da "nešto opako ovim putem dolazi" - ili bi moglo doći. Ako nešto ne "sluti" na dobro, to znači da budućnost ne izgleda dobro. Predosjećaj je pogled ili osjećaj da će se loše stvari dogoditi To je predosjećaj ili pogled u budućnost.

Što znači kad netko sluti?

: čin one koja također sluti: predznak, predviđanje ili predosjećaj, posebno nadolazeće zlo: predznak Čini se da su njezine slutnje bile opravdane.

Što su riječi slutnje?

Riječi vezane za predosjećaj

strahost, strah, predosjećaj, tjeskoba, strepnja, predznak, hladnoća, strah, nagovještaj, predznak, upozorenje, predznak, predviđanje najava, predosjećaj, prognoza, proročanstvo, vibracije, upozorenje, rukopis na zidu.

Preporučeni: