Logo hr.boatexistence.com

Je li značilo srodno?

Sadržaj:

Je li značilo srodno?
Je li značilo srodno?

Video: Je li značilo srodno?

Video: Je li značilo srodno?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Svibanj
Anonim

1a: osobito ugodan: ugodan za nečiju prirodu, ukuse ili izglede ugodnu atmosferu. b: druželjubiv, genijalan prijatan domaćin. c: postoje ili povezani zajedno skladno. 2: iste prirode, raspoloženja ili ukusa: srodni prijatelji.

Znači li riječ srodno?

Prijatan znači prijateljski, ugodan ili ugodan S nekim tko je prijatan, lako se slagati. Posebno se koristi za opisivanje ljudi i njihove osobnosti, ali također može opisati atmosferu obilježenu prijateljstvom, kao na ugodnom radnom mjestu. Imenica kongenijalnost odnosi se na kvalitetu srodnosti.

Može li osoba biti simpatična?

Srodna osoba je s kojom se lako slagatiAko pokušavate odlučiti koga od svojih prijatelja povesti na putovanje, odaberite najprikladnijeg. Kongenijalan znači dijeliti isti temperament ili se slagati sa svojim temperamentom. Možete razgovarati o srodnoj osobi, mjestu ili okruženju.

Je li dobro biti prijatan?

Kongenijalnost je kvaliteta biti ugodan i ugodan Netko tko je poznat po svojoj srodnosti je prijateljski nastrojen, drag i s njim se lako slagati. … Rjeđe, kongenijalnost se može odnositi na kvalitetu dobrog slaganja, kao u To je prijateljstvo koje se temelji na kongenijalnosti – dijele nekoliko interesa.

Što gospodin kongenijalnost znači?

◊ Netko tko je opisan kao Miss Congeniality ili Mr. Congeniality je vrlo prijateljska osoba koja bi mogla pobijediti u natjecanju za najbolju osobnost. Ove fraze se često koriste na negativan ili ironičan način da kažu da netko nije prijateljski nastrojen. Učiteljica baš i nije bila gospođica kongenijalnosti.

Preporučeni: