Logo hr.boatexistence.com

Trebaju li vam sunčane naočale dodirivati obraze?

Sadržaj:

Trebaju li vam sunčane naočale dodirivati obraze?
Trebaju li vam sunčane naočale dodirivati obraze?

Video: Trebaju li vam sunčane naočale dodirivati obraze?

Video: Trebaju li vam sunčane naočale dodirivati obraze?
Video: Deutsch lernen im Schlaf & Hören Lesen und Verstehen Niveau A2 - 2/2 - (20) 2024, Travanj
Anonim

Pravi par naočala bi trebao udobno ležati na mostu vašeg nosa, a ne bi trebao pritisnuti vaše čelo ili obraze. Ali ne smiju se odmarati tako daleko do kraja nosa da skliznu kada zaškiljite ili naborate nos.

Jesu li vaše naočale trebale dodirivati vaše obraze?

Vaše naočale ne bi trebale stajati na vašim obrazima kada se smiješite. Oni bi trebali biti ravni na vašem licu. Sljepoočnice vaših okvira za naočale trebale bi se osjećati sigurno oko ili iznad vaših ušiju, bez štipanja ili osjećaja nelagode.

Kako znati jesu li sunčane naočale prevelike za vaše lice?

Ako vam okviri dodiruju obraze, to znači da su preveliki za vaše lice. Pokažite svoje obrve – nemojte skrivati obrve iza naočala, jer će u suprotnom ukupni učinak biti čudan. Odaberite veličinu koja će vam omogućiti da oči vire iz središta naočala.

Trebaju li moje naočale dodirivati moje obrve?

Konkretno, mogli biste se zapitati trebaju li naočale prekriti vaše obrve. Jednostavan odgovor je ne. Vaše obrve su sjajan način da se izrazite, a vaše naočale ih nikada ne bi smjele sakriti.

Da li naočale čine da izgledate mlađe?

Suprotno općeprihvaćenim uvjerenjima da nošenje naočala čini da izgledate starije, a sunčane naočale čine da izgledate mlađe, naši rezultati sugeriraju da je učinak naočala na percepciju dobi prilično mali.

Preporučeni: