Logo hr.boatexistence.com

Hoće li sve resident evil igre biti prepravljene?

Sadržaj:

Hoće li sve resident evil igre biti prepravljene?
Hoće li sve resident evil igre biti prepravljene?

Video: Hoće li sve resident evil igre biti prepravljene?

Video: Hoće li sve resident evil igre biti prepravljene?
Video: Хорошо в деревне летом ► 1 Прохождение Resident Evil 4 (Remake) 2024, Svibanj
Anonim

Kao što je spomenuto, curenje stavlja Resident Evil 4 Remake za izdanje a Q4 2022, nakon čega slijedi Biohazard Apocalypse u Q3 2023. … Resident Evil Village izlazi 7. svibnja, 2021., za PC, PS4, PS5, Stadia, Xbox One i Xbox Series X/S.

Koja se igra Resident Evil sljedeća prepravlja?

Biohazard Apocalypse je sljedeća igra Resident Evil u nizu, prema izvješću koje je procurilo, a trebala bi biti objavljena u trećem tromjesečju 2023. Biohazard je japanski naziv za Resident Evil serija, tako da je moguće da je ovaj naslov ekskluzivan za Japan.

Hoće li Resident Evil 6 dobiti remake?

Capcom bi vjerojatno radije zaboravio da se Resident Evil 6 dogodio nego da ga vrati, što dokazuje koliko je serija bila potpuno drugačija od tada. Zbog toga, a budući da je to moderniji unos, malo je vjerojatno da će Resident Evil 6 ikada vidjeti bilo što osim jednostavnog remastera.

Događa li se Resident Evil 4 remake?

Čak i ako se dogodi da sve ove igre izađu 2022., što se čini malo vjerojatnim, Resident Evil 4 Remake ipak možda neće izaći do kraja 2023. ili početkom 2024. … Priča se da će Resident Evil 4 Remake biti u razvoju.

Je li Claire Redfield mrtva?

Claire se nije vratila u Resident Evil: Retribution (2012), gdje se ona, Chris i K-Mart pretpostavljaju mrtvima, ali ih je zarobio Umbrella. Vratila se u šestom i posljednjem filmu u nizu, Resident Evil: The Final Chapter (2016.), gdje se udružuje s Alice i Crvenom kraljicom kako bi spasila ostatke čovječanstva.

Preporučeni: