Logo hr.boatexistence.com

Kako izgleda stol za noge na vratima?

Sadržaj:

Kako izgleda stol za noge na vratima?
Kako izgleda stol za noge na vratima?

Video: Kako izgleda stol za noge na vratima?

Video: Kako izgleda stol za noge na vratima?
Video: Как самому рассчитать и сделать стол для шпаклевки потолка 2024, Svibanj
Anonim

Stol s vratima je vrsta namještaja koja je prvi put uvedena u Engleskoj u 16. stoljeću. ploča stola ima fiksni dio i jedan ili dva krila sa šarkama, koji se, kada se ne koriste, preklapaju ispod fiksnog dijela kako bi visili okomito. … Najraniji stolovi na vratima iz 16. i 17. stoljeća obično su bili izrađeni od hrastovine.

Koja je svrha stola na vratima?

Gateleg stolovi su idealni za odlaganje u ormarima, tavanima ili garažama, pa ako želite stol samo nekoliko puta godišnje; stol na vratima mogao bi biti izbor za vas!

Što je stol sa vratima?

Gateleg table, tip stol prvi put korišten u Engleskoj u 16. stoljeću. Gornji dio je imao fiksni dio i jedan ili dva preklopna dijela, koji su se, kada se nisu koristili, presavijali natrag na fiksni dio ili su bili dopušteni da vise okomito.

Koliko nogu ima stol sa vratima?

Saznajte više o stolu Gateleg. Sklopni stol s dubokim preklopima, od kojih je jedna ili više nogu zglobno, koji se može otvoriti kako bi podržao preklop kada se podigne. Broj nogu varirao je od osam do dvanaest.

Kako sjediti za stolom na vratima?

Gateleg stolovi su udobni za one koji sjede na listovima, ali manje za one na krajevima. Ako trebate sjesti na krajeve, provjerite je li gornji dio dovoljno širok da omogući vašim nogama da udobno stanu između nogu stola.

Preporučeni: