Logo hr.boatexistence.com

Je li Deena još uvijek s Chrisom?

Sadržaj:

Je li Deena još uvijek s Chrisom?
Je li Deena još uvijek s Chrisom?

Video: Je li Deena još uvijek s Chrisom?

Video: Je li Deena još uvijek s Chrisom?
Video: Dino Merlin - Rane (Official Video) 2024, Svibanj
Anonim

U studenom 2016. Cortese zaručila se za Christophera Bucknera Vjenčali su se 28. listopada 2017. Cortese je 2018. otkrila da ona i njezin suprug čekaju svoje prvo dijete, sin. Cortese je rodila Christophera Johna "CJ" Bucknera 5. siječnja 2019.

Što radi suprug Deene Chris?

Stavite Chrisa Bucknera, supruga Deene Cortese, u potonju kategoriju. … Buckner je majstor za sve zanate. Rekao je da je građevinski radnik i raspisan je na izborima u emisiji u četvrtak. Prethodno je rekao da objavljuje na svojim društvenim mrežama.

Je li Deena udana za Chrisa iz Jersey Shorea?

Deena Cortese je službeno majka dvoje djece! Zvijezda Jersey Shorea i njezin suprug, Christopher Buckner, dočekali su svoje drugo zajedničko dijete.

Čime Chris Cortese zarađuje za život?

Prema njegovom Facebooku, Chris radi za tvrtku pod nazivom Professional Sports Publications. izdavač časopisa za suvenire. A nakon debija filma Jersey Shore: Family Vacation, Deena se vraća divljači s obalnom bandom na TV-u.

Je li Chris Buckner brijač?

Buckner je električar po struci, ali na sreću cimera iz Jersey Shorea, također je imao vještine ošišati dečke tijekom očajnih vremena karantene. “ Chris je nešto što imamo najbliže brijaču pa nam je poput zlata,” rekao je DelVecchio tijekom epizode. "Bez pritiska," rekao je Buckner kamerama.

Preporučeni: