Logo hr.boatexistence.com

Možete li pojačala s tratinčastim lancem?

Sadržaj:

Možete li pojačala s tratinčastim lancem?
Možete li pojačala s tratinčastim lancem?

Video: Možete li pojačala s tratinčastim lancem?

Video: Možete li pojačala s tratinčastim lancem?
Video: "Daisy" Chain of Amplifiers (QSC PLX) - This is a mono configuration - Stage Left Audio 2024, Svibanj
Anonim

Daisy-chaining gitarska pojačala je svakako moguća. Najjednostavniji način da se to postigne je povezivanje gitare na ulaz jednog pojačala, a zatim izlaz signala na ulaz drugog pojačala. … Daisy-chaining gitarska pojačala je u biti proces slanja izlaza gitare na više pojačala

Možete li spojiti dva pojačala zajedno?

Kratak odgovor je da možete koristiti bilo koji broj ili kombinaciju pojačala snage u audio postavci automobila sve dok ih pravilno spojite. … Najčešći razlog za spajanje više pojačala je da imate jedno za glavne zvučnike i drugo pojačalo za subwoofer.

Može li se pojačalo spojiti na drugo pojačalo?

Jednostavna metoda koju možete koristiti za povezivanje jednog pojačala s drugim pojačalom je koristeći aktivni crossover Ovaj uređaj odvaja visoke frekvencije zvuka od bas frekvencija tako da da se mogu slati na odvojena pojačala, a time i na različite zvučnike.

Je li bolje premostiti pojačalo?

Premošćivanje pojačala povećava snagu koja se može dovesti do jednog zvučnika, ali ne povećava ukupnu raspoloživu snagu pojačala. Budući da bridge pojačalo radi u mono modu, potrebno je drugo identično pojačalo za stereo rad. Za premoštena pojačala faktor prigušenja je prepolovljen.

Što znači vezivanje pojačala?

vezivanje je kada spojite dva pojačala zajedno (obično imaju spojni kabel posebno za ovo) za postizanje snage oba pojačala zajedno U suštini pretvara 2 ampera u 1 veliko pojačalo. Koristite postavke glavnog pojačala (amp 1) za upravljanje slave pojačalom (amp 2).

Preporučeni: