Logo hr.boatexistence.com

Kada počinje tatkal rezervacija?

Sadržaj:

Kada počinje tatkal rezervacija?
Kada počinje tatkal rezervacija?

Video: Kada počinje tatkal rezervacija?

Video: Kada počinje tatkal rezervacija?
Video: ТАКОВ МОЙ ПУТЬ В L4D2 2024, Svibanj
Anonim

Tatkal rezervacija otvara se za odabrane vlakove u 10:00 ujutro za AC razrede i za ne-AC razrede u 11:00, jedan dan prije datuma putovanje. Možete rezervirati karte za Tatkal na š alteru na željezničkoj postaji ili na web stranici IRCTC-a.

Mogu li rezervirati kartu za Tatkal 2 dana prije?

Prema novim normama IRCTC-a, Razdoblje prethodne rezervacije (ARP) za rezervaciju karata Tatkal skraćeno je s 2 dana na 1 dan. Sada se karte za Tatkal karte mogu rezervirati dan unaprijed od predviđenog datuma polaska vlaka iz odredišnog grada/grada.

Koliko dana prije otvaranja Tatkal bookinga?

Tatkal Rezervacija počinje jedan dan unaprijed (smanjeno sa 2 dana) isključujući dan putovanja, npr. za putovanje 3., rezervacije bi se otvarale 2. u 10 sati; međutim, dan putovanja definira se kao dan pripreme karte.

Je li Tatkal sada dostupan 2021.?

Novo vrijeme rezervacije Tatkal ulaznica u 2021. Vrijeme rezervacije ulaznica Tatkal. Kao što je Indijska željeznica nedavno objavila, novo vrijeme rezervacije karata Tatkal je 10 ujutro za AC razrede i 11 ujutro za razrede za spavanje.

Čeka li Tatkal 1 hoće li biti potvrđen?

Ako tatkal karta poraste, izravno se potvrđuje i ne prolazi kroz RAC status za razliku od GNWL-a. Tijekom pripreme grafikona, opća lista čekanja (GNWL) ima prednost pred tatkal listom čekanja (TQWL), stoga je manja vjerojatnost da će karte na listi čekanja na tatkal biti potvrđene.

Preporučeni: