Logo hr.boatexistence.com

Što znači rezervacija na engleskom?

Sadržaj:

Što znači rezervacija na engleskom?
Što znači rezervacija na engleskom?

Video: Što znači rezervacija na engleskom?

Video: Što znači rezervacija na engleskom?
Video: Rezervacija hotela na engleskom jeziku | Hotel Reservation 2024, Svibanj
Anonim

1: čin odlaganja nečega za buduću upotrebu 2: dogovor da se nešto (kao sjedenje u restoranu) drži za nečiju upotrebu. 3: nešto (kao zemljište) izdvojeno za posebne namjene rezervat za divlje životinje. 4: područje zemlje namijenjeno plemenima autohtonih naroda da žive i upravljaju.

Što znači biti rezerva?

Kao imenica, rezerva se odnosi na kvalitetu sramežljive ili skromne osobe koja ne izražava lako svoje osjećaje. Kao glagol, rezervirati znači nešto sakriti ili ostaviti na stranu za buduću upotrebu.

Što znači rezervirati sebe?

1 zadržati ili ostaviti po strani, na primjer. za buduću upotrebu ili nepredviđene slučajeve; uskratiti. 2 zadržati za sebe; zadržati.

Što je rezervirana osoba?

Rezervirana osoba. … Definicija rezerviranog je spremljeno za nekoga ili neku svrhu, ili je osoba koja ne dijeli svoje osjećaje, misli ili emocije.

Što znači zadržavanje naših prava?

Rezervacija prava, u američkoj pravnoj praksi, je izjava da pojedinac, tvrtka ili druga organizacija namjerno zadržavaju puna zakonska prava da upozori druge na ta prava… Rezerviranje prava osiguravatelja važan je pravni korak, osobito u kontekstu osiguranja od odgovornosti.

Preporučeni: