Logo hr.boatexistence.com

Za reprezentativne svrhe znači?

Sadržaj:

Za reprezentativne svrhe znači?
Za reprezentativne svrhe znači?

Video: Za reprezentativne svrhe znači?

Video: Za reprezentativne svrhe znači?
Video: Više od igre - da vratimo košarku na pravo mesto | meridianbet 2024, Svibanj
Anonim

pril. 1 (Likovne umjetnosti) prikaz ili pokušaj prikaza objekata, scena, figura itd., izravno kako se vidi; naturalistički. 2 ili se odnose na zastupanje.

Što znači predstavljanje?

pridjev. ili koji se odnose na zastupanje. predstavljanje ili prikazivanje objekta na prepoznatljiv način: reprezentativna umjetnost.

Koji su primjeri predstavljanja?

Predstavljanje je čin govora u nečije ime, ili prikazivanje ili prikazivanje nečega. Kada odvjetnik djeluje u ime klijenta, ovo je primjer zastupanja. Kada napravite crtež svoje majke koji bi trebao izgledati kao ona, ovo je primjer reprezentacije vaše majke.

Što je reprezentativna vrijednost?

Reprezentacijski izraz je riječ ili kombinacija riječi koje semantički predstavljaju tip podataka (domenu vrijednosti) elementa podataka. Pojam za predstavljanje obično se naziva riječju razreda od strane onih koji su upoznati s rječnicima podataka.

Što znači reprezentativna razina?

Izraz razine reprezentacije odnosi se na stupnjeve simboličke reprezentacije od najkonkretnije do najapstraktnije Na primjer, da bi se predstavila šalica za kavu, nekome se može pokazati stvarna šalica za kavu (najkonkretnije), pokažite im sliku šalice za kavu (manje konkretne) ili izgovorite riječi šalica za kavu (najapstraktnije).

Preporučeni: