Logo hr.boatexistence.com

Je li polje snova knjiga?

Sadržaj:

Je li polje snova knjiga?
Je li polje snova knjiga?

Video: Je li polje snova knjiga?

Video: Je li polje snova knjiga?
Video: A.V.G, Goro - Она близко (Official video) 2024, Svibanj
Anonim

'Field of Dreams ' djelomično se temelji na istinitoj priči Temelji se na W. P. Kinsellin roman iz 1982. pod naslovom 'Shoeless Joe', koji sam po sebi proizlazi iz stvarnog života i profesije bejzbol sportaša, Chicago White Sox Outfieldera, Josepha “Shoeless Joea” Jacksona, može se smatrati pomalo autentičnim.

Koja je knjiga inspirirala film Polje snova?

Inspiracija za omiljeni film Field of Dreams, Shoeless Joe mitski je roman o "snovima, magiji, životu i onome što je suštinski američko" (Philadelphia Inquirer).

Koja je knjiga zabranjena u Field of Dreams?

Film je baziran na W. P. Kinsella knjiga “Shoeless Joe”, referenca na “Shoeless” Joea Jacksona, jednog od igrača Chicago White Soxa iz 1919. godine kojem je zabranjen pristup bejzbolu nakon što je optužen za bacanje Svjetske serije.

Je li JD Salinger napisao Polje snova?

Povučeni Salinger, koji je umro u srijedu, bio je lik u autoru W. P. Kinselin roman “Shoeless Joe”, knjiga iz 1982. koja je postala film “Field of Dreams”, oba se nalaze u Iowi. …

Je li Polje snova knjiga?

'Polje snova ' djelomično se temelji na istinitoj priči. Temelji se na W. P. Kinsellin roman iz 1982. pod naslovom 'Shoeless Joe', koji je sam po sebi izveden iz stvarnog života i profesije bejzbol sportaša, Chicago White Sox Outfieldera, Josepha “Shoeless Joea” Jacksona, može se smatrati pomalo autentičnim.

Preporučeni: