Logo hr.boatexistence.com

Što je krvavo područje?

Sadržaj:

Što je krvavo područje?
Što je krvavo područje?

Video: Što je krvavo područje?

Video: Što je krvavo područje?
Video: What Is Rectal Bleeding? 2024, Svibanj
Anonim

Što je područje Gore? Krv je trokutasto područje smješteno između traka autoceste i ulazne ili izlazne rampe. … Ovaj dio krvi često je označen linijama ili ševronima, oslikanim na pločniku kako bi upozorili vozače da ne voze tamo.

Zašto se zove zona krvi?

Izraz "gore" (opisuje prostor) je povijesni, predstavlja karakteristični trokutasti komad zemlje, koji se često označava slučajno kada se dva istraživanja nisu uspjela susresti. Etimološki je izvedeno od gār, što znači koplje.

Koja je svrha područja krvi?

Točka gore je zona trokutastog oblika oslikana s nekoliko bijelih linija. dizajniran je da pomogne sigurnom upravljanju prometom koji se spaja na cestu i izvan nje. Izraz "gore" posuđen je iz šivaćih krugova.

Što krv znači na autocestama?

Gore je granica namijenjena organiziranju i zaštiti prometa kada vozila ulaze i izlaze s kolnika U slučaju izlazne rampe, područje zalijevanja pomaže osigurati sigurnost odvajanjem izlaza rampu iz prolaznih traka na autocesti i informiranjem vozača kada se mogu sigurno ukrcati na izlaznu rampu ili izvan nje.

Je li nezakonito prijeći gornju točku?

Ne prelazite gornju točku. Vrhunska točka je onaj trokutasti dio koji odvaja izlaznu traku od glavnog dijela autoceste. Prelazak preko točke gore nije samo opasan, već može biti i protuzakonito ako utječe na drugi promet.

Preporučeni: