Logo hr.boatexistence.com

Je li netero bio pojačivač?

Sadržaj:

Je li netero bio pojačivač?
Je li netero bio pojačivač?

Video: Je li netero bio pojačivač?

Video: Je li netero bio pojačivač?
Video: Ranking EVERY Enhancer in Hunter x Hunter 2024, Svibanj
Anonim

Netero je bio bivši predsjednik Udruge lovaca i čovjek koji se smatra najjačim lovcem na svijetu. On je prvenstveno bio Poboljšivač koji je godinama trenirao svoj Nen izvan ljudskih ograničenja. … Koristeći svoj Nen, mogao se boriti protiv drugih moćnih likova, kao što su Maha Zoldyck i Meruem.

Je li Isaac Netero pojačivač?

Netero je bio pojačivač. Koristio je emisiju za stvaranje kipa, manipulaciju da bi ga pomicao i poboljšanje kako bi ga učinio moćnijim. Bio je samo izuzetno vješt pojačivač, ništa više.

Zašto je Netero pojačivač?

Dakle, pisac ovog Fandoma i neki čitatelji se slažu da je Netero Enhancer unatoč nekim činjenicama iz same Mange.… Meruem je izjavio da je Netero jednostavno uronjen u svoj Nen trening, posvetio se borilačkim vještinama toliko da je maksimizirao svoj ukupni Nen potencijal. 3. Skup vještina.

Je li Meruem pojačivač?

To je bila napredna verzija Poufove duhovne masaže koju je dobio nakon što mu je Pouf dao svoje tijelo. Na taj je način stekao i Youpijeve moći. Kao što je prethodno rečeno, nikada nije navedeno; on bi mogao biti pojačivač, s obzirom na njegov izravni stil borbe.

Je li Netero jači od Ginga?

Prema samom Neteru, Ging je trenutno jedan od pet najjačih Nen korisnika u svijetu Hunter x Hunter. Podrazumijeva se da ima sve što je potrebno da nadmaši one poput Netera, iako to nije jamstvo. Bez obzira na to, Ging je vrlo moćan i njegovu punu moć tek treba vidjeti.

Preporučeni: