Logo hr.boatexistence.com

Zašto bi se predmet odgađao?

Sadržaj:

Zašto bi se predmet odgađao?
Zašto bi se predmet odgađao?

Video: Zašto bi se predmet odgađao?

Video: Zašto bi se predmet odgađao?
Video: Developing Confidence Through Delayed Grading 2024, Svibanj
Anonim

Možete zatražiti odgodu (kasniji datum suda) ako trebate više vremena da pripremite svoj slučaj, razgovarate s odvjetnikom ili na neki drugi način ne možete doći do tog datuma i vrijeme. To se zove zahtjev za odgodom vašeg predmeta.

Zašto se sudski postupci odgađaju?

Ako je predmet općenito odgođen, to znači da još uvijek postoji u sudskim spisima, ali više nije aktivan To će se obično dogoditi ako je problem riješen ili uglavnom riješeno do ročišta. Ako se problem ponovi, slučaj se može vratiti na sud.

Što znači kada se predmet odgodi?

Ako je sastanak ili suđenje odgođeno ili ako se prekine, zaustavlja se na kratko.

Što se događa ako je predmet odgođen?

Odgoda znači da će sud kasnije rješavati vaš slučaj Ako se izjasnite da niste krivi, vaš će se predmet obično odgoditi na 6 tjedana kako bi se omogućilo policiji da pruži 'kratak dokaza', što je materijal na koji se oslanjaju da potkrijepe svoj slučaj protiv vas.

Koja je svrha odgode?

U parlamentarnoj proceduri, prekidom se završava sastanak. To bi se moglo učiniti putem prijedloga za odgodu. Vrijeme za drugi sastanak moglo bi se odrediti korištenjem prijedloga kako bi se odredilo vrijeme na koje se treba odgoditi. Ovim prijedlogom se uspostavlja odgođeni sastanak.

Preporučeni: