Logo hr.boatexistence.com

Gdje je brad johansen?

Sadržaj:

Gdje je brad johansen?
Gdje je brad johansen?

Video: Gdje je brad johansen?

Video: Gdje je brad johansen?
Video: BRAD PITT WHO KISS BETTER ANGELINA JOLIE VS JENNIFER ANISTON 2024, Srpanj
Anonim

U travnju 2018. Johansen je napustio WKRC-TV kako bi se pridružio WRAL-TV-u u Raleighu u Sjevernoj Karolini kao voditelj večernjih vijesti i reporter. Otpušten je u četvrtak, 4. travnja 2019. nakon godinu dana provedenih na stanici. Dana 6. ožujka 2020., Johansen se vratio na televiziju, kao voditelj ranih večernjih vijesti i reporter za WCMH-TV u Columbusu

Kamo je otišla Darlene Hill?

Darlene Hill dala je ostavku iz Columbusa, Ohio, NBC podružnice WCMH nakon tri godine. Stanica je rekla da je Hill "rekla kolegama i obožavateljima koliko se želi vratiti u Chicago."

Je li Darlene Hill još uvijek na Channel 4?

Darlene Hill pridružila se NBC4 u rujnu 2018., postavši postaja postaje u 16:00. i 17:00 sati sidro. Napustila je NBC4 1. srpnja 2021..

Što se dogodilo Danielle Grossman?

Danielle je diplomirala na Sveučilištu Temple gdje je stekla diplomu iz televizijskog novinarstva. Trenutno živi u Tampi, Florida.

Koga je zamijenio Brad Johansen?

4. svibnja 2011. Bengalsi su objavili da je Dan Hoard angažiran kao novi spiker na radiju Bengals koji će zamijeniti Brada Johansena. Dana 6. srpnja, Bengalsi su objavili da je Johansen angažiran da zamijeni Paula Keelsa kao televizijskog spikera za predsezonske utakmice Bengalsa.

Preporučeni: