Logo hr.boatexistence.com

Je li ipswich town prodan?

Sadržaj:

Je li ipswich town prodan?
Je li ipswich town prodan?

Video: Je li ipswich town prodan?

Video: Je li ipswich town prodan?
Video: ADRE & RASSOUL MASTERCLASS! Garuda Select vs Ipswich Town S4 EP13 2024, Svibanj
Anonim

Završeno preuzimanje Ipswich Towna - Evans prodaje klub novom američkom konzorciju. Ipswich Town je potvrdio da je klub sada u novom vlasništvu. U izjavi na klupskoj web stranici bivši vlasnik Marcus Evans objavio je da je završio njegov 14-godišnji mandat na čelu kluba.

Tko je kupio Ipswich Town?

IPSWICH GRAD U NOVOM VLASNIŠTVU

  • Marcus Evans Group dovršava prodaju većinskog udjela u Nogometnom klubu.
  • Izjava Marcusa Evansa.
  • IZJAVA GAMECHANGER-a 20 LTD, NOVIH VLASNIKA IPSWICH TOWN-a.
  • TRI LAVOVA.

Za koliko se prodao Ipswich Town?

Ogromne svote novca koje stoje iza novog vlasništva nad Ipswich Townom objavljene su danas. 13-godišnja vladavina Marcusa Evansa završila je prošlog tjedna kada je klub prodan grupi Gamechanger 20 Ltd predvođenoj SAD-om za oko £40 milijuna.

Je li Ed Sheeran iz Ipswicha?

Ed Sheeran je naveden na popisu momčadi za Ipswich Town za njihovu nadolazeću sezonu. Pjevač, koji živi u Suffolku i obožavatelj je Tractor Boysa, već sponzorira majice muške i ženske prve momčadi ove kampanje. … "Kad mi je Ipswich rekao, mislio sam da se šale, ali mi se sviđa ideja", rekao je Sheeran.

Da li Ed Sheeran podržava Ipswich Town?

Sheeran je navijač Ipswich Towna Pošto je odrastao u Ipswichu, Sheeran je zapravo obožavatelj Tractor Boysa i još uvijek često posjećuje utakmice na stadionu Portman Road. "Odrastao sam u mjestu zvanom Ipswich, Ipswich ima nogometni tim koji se zove Ipswich Town", rekao je Sheeran jednom.

Preporučeni: