Logo hr.boatexistence.com

Može li expelliarmus blokirati avada kedavra?

Sadržaj:

Može li expelliarmus blokirati avada kedavra?
Može li expelliarmus blokirati avada kedavra?

Video: Može li expelliarmus blokirati avada kedavra?

Video: Može li expelliarmus blokirati avada kedavra?
Video: Molly Weasley vs Bellatrix Lestrange 2024, Svibanj
Anonim

Expelliarmus je moćniji.i protego se može koristiti protiv jednostavnih uroka poput "legilimens". Stupf… levicorpus. Ali ne protiv snažnih ubilačkih kletvi poput avada kedavre i sectumsempra. Znamo da ga nitko nije koristio protiv kletvi. … Moguće je zaustaviti Expelliarmus s Protegom

Može li expelliarmus ubiti?

Implicirano je u filmu. Expelliarmus ga zapravo nije ubio. Upravo je Voldemortova vlastita ubilačka kletva odbila na njega.

Tko se udao za Draca?

Draco se oženio mlađom sestrom svog kolege iz Slytherina. Astoria Greengrass, koja je prošla kroz sličnu (iako manje nasilnu i zastrašujuću) konverziju iz čistokrvnih ideala u tolerantniji životni pogled, Narcissa i Lucius su smatrali nešto poput razočaranje kao snaha.

Koja čarolija ubija Bellatrix?

Vrati se! Ona je moja!" Bellatrix se tada počela rugati gospođi Weasley zbog smrti svog sina, nastavljajući se smijati Mollynom bijesnom odgovoru da Smrtožder "više nikada neće dirati našu djecu!". To je omogućilo Molly da udari Bellatrix sprokletstvo koje ju je pogodilo ravno u srce, ubivši je.

Možete li blokirati ubilačku kletvu u Harryju Potteru?

Ubilačka kletva bila je kletva koja se konvencionalno nije mogla blokirati; stoga se štitne amajlije ne bi mogle obraniti od toga. Međutim, mogao bi se izbjeći zelenoj munji, blokirati je fizičkom barijerom ili korištenjem Priori Incantatem.

Preporučeni: