Logo hr.boatexistence.com

Da li moustafa ismail koristi sintol?

Sadržaj:

Da li moustafa ismail koristi sintol?
Da li moustafa ismail koristi sintol?

Video: Da li moustafa ismail koristi sintol?

Video: Da li moustafa ismail koristi sintol?
Video: Ислам Итляшев и Ирина Круг - Москва - Владивосток | Премьера клипа 2021 2024, Svibanj
Anonim

Moustafa Ismail (rođen 1988.) je egipatski bodybuilder, koji je nekoć držao Guinnessovu knjigu rekorda za najveći obujam nadlaktice na svijetu. To se pripisuje njegvoj ekstenzivnoj upotrebi sintola.

Da li svi bodybuilderi koriste sintol?

Synthol se često prodaje na internetu kao "ulje za poziranje" kojim se utrlja cijelo tijelo i daje mišićima koji preferiraju "sjaj" tijekom natjecanja. Ali bodybuilderi to obično ne koriste tako. Umjesto toga, ubrizgavaju tvar pravo u tijelo.

Je li Valentino koristio sintol?

Gregg ga ipak nikada nije koristio sam. Stavio ga je s equipoiseom i test-propionatom (oko 3000 mg tjedno!) i to ubrizgao izravno u mišić. U intervjuu za Testosterone Nation, rekao je: “Synthol djeluje samo na jedan način: rasteže fasciju.

Tko ima najveći prirodni biceps?

(Boston Globe) Moustafa Ismail je u Guinnessovoj knjizi svjetskih rekorda zbog najvećeg bicepsa. Najveći bicepsi na svijetu, koji se nalaze na rukama 24-godišnjeg blagajnika na benzinskoj crpki na Route 9 u Southboroughu, izgledaju kao blok od pepela gurnut u čarapu širom svijeta.

Što se dogodilo Kirill Tereshin?

MMA borac Kirill Tereshin mislio je da bi mu ubrizgavanje vazelina u gornji dio tijela moglo dati prednost. Umjesto toga, to je uništilo njegovo mišićno tkivo i izazvalo ozbiljne zdravstvene probleme.

Preporučeni: