Logo hr.boatexistence.com

Vraćaju li se garveyi u Benidorm?

Sadržaj:

Vraćaju li se garveyi u Benidorm?
Vraćaju li se garveyi u Benidorm?

Video: Vraćaju li se garveyi u Benidorm?

Video: Vraćaju li se garveyi u Benidorm?
Video: Miroslav Ilić - Setiš li se nekad mene 2024, Svibanj
Anonim

Garveyevi su se vratili u Benidorm kako bi otkrili da je Madge misteriozno nestala sa svojom vilom prodanom Cilli Black! Pronalaze Madge koja je financijski bankrotirala!

Vraćaju li se Garveyevi u 10. sezoni?

Benidorm serija 10 Garveyevi su se VRATILI… ali ne baš kako mislite | TV & Radio | Showbiz & TV | Express.co.uk.

Zašto su Garveyevi napustili Benidorm?

Steve Pemberton je rekao da je napustio Benidorm jer mu je nedostajala obitelj dok je snimao komediju u Španjolskoj… “Dugo je vrijeme biti daleko od kuće - još su tri mjeseca daleko iz obitelji - tako da je to bila velika uloga u odluci da krene dalje”, kaže Steve. Obitelj Garvey već je snimila svoje posljednje scene.

Vraća li se Benidorm 2021.?

Razočaravajuće 4,3 milijuna obožavatelja uključilo se u početak serije 10 - 400.000 pad u odnosu na prošlogodišnje lansiranje. Zatim je 29. travnja 2018. kreator emisije Derren Litten potvrdio tužnu vijest. … To znači neće više biti Benidorma, čime će serija 10 biti posljednja.

Tko je zamijenio obitelj Garvey u Benidormu?

Obožavatelji

BENIDORM-a okupili su se na društvenim mrežama kako bi započeli kampanju vraćanja svoje omiljene obitelji, Garveyeve. Garveyjevo leglo napustilo je emisiju u sedmoj seriji i zamijenila ih je obitelj Dawson, ali obožavatelji zahtijevaju njihov povratak.

Preporučeni: