Logo hr.boatexistence.com

Je li se t'pol pridružio zvjezdanoj floti?

Sadržaj:

Je li se t'pol pridružio zvjezdanoj floti?
Je li se t'pol pridružio zvjezdanoj floti?

Video: Je li se t'pol pridružio zvjezdanoj floti?

Video: Je li se t'pol pridružio zvjezdanoj floti?
Video: Ugly History: The Khmer Rouge murders - Timothy Williams 2024, Svibanj
Anonim

Pri kraju misije Xindi, T'Pol je otkrila Archeru i Tuckeru da razmišlja o upisu u Zvjezdanu flotu Nakon Xindi misije, prihvatila je proviziju i dobila čin zapovjednika. U svibnju 2154. T'Pol je službeno preuzeo dužnost časnika Zvjezdane flote.

Je li T'Pol privukao Archer?

T'Pol je isprva strogo slijedila pravila tako da za nju ne bi imalo smisla prijeći granicu. Osim toga, bila je Vulkanka pa nije imala one romantične osjećaje (prije nego što su se trellium-d i prisilni um spojili) pa ne bi imalo smisla da upadne ljubav s Archerom.

Što se dogodilo s T pol i izletom?

Trip je živio i preživio i nije ubijen uposljednjoj epizodi, a on i T'pol bi se vjenčali oko 5-6 godina nakon što je Star Trek Enterprise završio. posljednja misija. T'Pol i Trip bi imali kontakt s Tripovim roditeljima koji su još bili živi u Mississippiju. … T'Pol i Trip su imali dvoje djece.

Je li T'Pol prisustvovao Carbon Creeku?

T'Pol mu kaže da je otišla tamo iz osobnih razloga. I Archer i Tucker pitaju se kakav bi osobni posao T'Pol mogao imati u Pennsylvaniji. Ona im kaže da je otišla u Carbon Creek jer je htjela posjetiti mjesto Prvog kontakta između ljudi i vulkana

Je li T'Pol povezan s T Pauom?

Neko vrijeme je kreativni tim emisije razmišljao o tome da T'Pau T'Pol postane sestra, ali odbio je i tu opciju. T'Pau se, međutim, pojavio u kasnijoj epizodi kao ekstremist zahtijevajući od vlade da se vrati istinskom učenju vulkanskog filozofa Suraka.

Preporučeni: