Logo hr.boatexistence.com

Koje je pravilo šest po šest?

Sadržaj:

Koje je pravilo šest po šest?
Koje je pravilo šest po šest?

Video: Koje je pravilo šest po šest?

Video: Koje je pravilo šest po šest?
Video: VOYAGE - LA LA LA (LYRICS VIDEO) 2024, Svibanj
Anonim

Možda ste već upoznati s pravilom 6×6. Ovo pravilo prezentacije sugerira da biste trebali uključiti ne više od šest riječi po retku i ne više od šest točaka za nabrajanje po slajdu Cilj je da vaš slajd ne bude toliko gust i prepun informacija da ljudi to ne žele gledati.

Koje je pravilo 6 6 6 PowerPointa?

Dobar način da se držite u redu je prisjećanje na pravilo 666. Presentation University preporučuje slajdove da ne briju više od šest riječi po oznaci, šest metaka po slici i šest slajdova riječi u nizu.

Što je pravilo 7x7 za PowerPoint?

Pravilo 7x7 je jednostavno: za svaki slajd ne koristite više od sedam redaka teksta - ili sedam točaka - i ne više od sedam riječi po retku.

Koje je pravilo 5 puta 5 u PowerPointu?

Slijedite pravilo 5/5/5

Kako se vaša publika ne bi osjećala preopterećenom, trebali biste držati tekst na svakom slajdu kratak i precizan. Neki stručnjaci predlažu korištenje pravila 5/5/5: ne više od pet riječi po retku teksta, pet redaka teksta po slajdu ili pet slajdova s teškim tekstom u nizu.

Koje je pravilo 2 4 8 u PowerPointu?

Kada se osvrnem na svoje najuspješnije slajdove, postoji uzorak, ja ga zovem pravilom 2/4/8: otprilike svake 2 minute imam novi slajd (oko 30 slajdova za 60-minutni govor), ne više od 4 naznaka po slajdu i ne više od 8 riječi po metku.

Preporučeni: