Logo hr.boatexistence.com

Što zlonamjerna kaže?

Sadržaj:

Što zlonamjerna kaže?
Što zlonamjerna kaže?

Video: Što zlonamjerna kaže?

Video: Što zlonamjerna kaže?
Video: Ne računaju se zlonamjerne riječi, već vaše namjere… 2024, Svibanj
Anonim

Princezu se može probuditi iz smrtnog sna, ali samo poljupcem prave ljubavi. Ovo prokletstvo potrajat će do kraja vremena! Nikakva snaga na Zemlji to ne može promijeniti! -Maleficent.

Kaže li Maleficent dobro?

Maleficent: Pa, dobro. Maleficent: Ja ću dati dar djetetu. Maleficent: I da pokažem da ne podnosim zlu volju, i ja ću dati dar djetetu.

Kako Maleficent opisuje sebe?

Maleficent predstavlja čisto zlo. Ona je nemilosrdna, mračna, prevrtljiva i učinit će sve što je potrebno da postigne svoje zle ciljeve. Osim toga, vrlo je zlokobna, što se vidi kada se naruga princu Phillipu nakon što ga je uhvatila.

Kako Maleficent zove Aurora?

" Beastie" je ono što je Maleficent zove. "Aurora" je njeno ime, ili Dawn, ako želite prijevod. “Uspavana ljepotica” je ono kako smo je uvijek zvali, pogotovo otkako je Disneyjev istoimeni animirani film iz 1959. loše prihvaćen.

Zašto je Maleficent tako moćna?

Maleficent je i sama izravno potjecala od posljednjeg feniksa, objašnjavajući zašto razmjer njezinih moći nadilazi čak i druge mračne vile. Ona im također daje jaču vezu sa silama magije u svijetu… Čak se na kraju nakratko pretvara u zmaja Feniksa kako bi okončala rat.

Preporučeni: