Logo hr.boatexistence.com

Hoće li villanelle ubiti Evu?

Sadržaj:

Hoće li villanelle ubiti Evu?
Hoće li villanelle ubiti Evu?

Video: Hoće li villanelle ubiti Evu?

Video: Hoće li villanelle ubiti Evu?
Video: Eve & Villanelle Share A Kiss | Killing Eve 2024, Svibanj
Anonim

U prethodna dva finala sezone, Killing Eve je zatvorio postupak na nasilan način: s Eve (Sandra Oh) koja je ubola Villanelle (Jodie Comer) u crijevo u prvoj godini, a s međunarodnim ubojicom Villanelle koja je uzvratila uslugu pucanjem Eve u leđa na kraju sekunde.

Je li Villanelle French Killing Eve?

Jedan od prvih jezika koje vidimo kako Villanelle govori je talijanski, kao što to čini u pilot epizodi. Usavršavanje talijanskog bilo joj je imperativ u ovoj misiji, jer se morala moći uklopiti, kako bi namamila svoj plijen za ubojstvo.

Je li Eva ubijena?

Završetak sezone 3 špijunskog trilera BBC-ja Amerike Killing Eve završio je na mnogo manje nasilnoj i puno intimnijoj noti, s Eve (Sandra Oh) i Villanelle (Jodie Comer) - tom agenticom izvan knjiga i nestabilni ubojica kojeg je pratila, onaj koji se kune da želi iz tog ubojitog života - …

Da li je Villanelle stalo do Eve?

Eve je sada ono do čega je Villanelle stalo … Villanelle je ubila svoju mamu i pomirila se s činjenicom da više ne želi biti ubojica. Počinje pokazivati kajanje tamo gdje prije nije. Čini se da ni Villanelle ne pokušava izmanipulirati Eve da je odabere na kraju sezone.

Je li Eve stvarno umrla u Killing Eve?

Killing Eve poznata je po tome što je jedna od najkrvavijih, najnemilosrdnijih drama na televiziji – stoga ne treba čuditi da je glavni lik ubijen u svojoj premijeri treće sezone.

Preporučeni: