Logo hr.boatexistence.com

Umire li Adam u voltronu?

Sadržaj:

Umire li Adam u voltronu?
Umire li Adam u voltronu?

Video: Umire li Adam u voltronu?

Video: Umire li Adam u voltronu?
Video: Я есть. Ты есть. Он есть_Рассказ_Слушать 2024, Svibanj
Anonim

Sendak desetkuje lovce i usprkos Adamovom izvrsnom pilotiranju, bitka je izgubljena. Adam je ostao posljednji živ kada je njegov zrakoplov pogođen i on umire u vatrenoj kugli.

Tko je ubio Adama u Voltronu?

Nakon što je napustio Zemlju u Plavom lavu i nastavio voditi Voltrona, Shiro se ne vraća na Zemlju nekoliko godina. Adamov ultimatum se na kraju ostvaruje: kada se Shiro na kraju ipak vrati na Zemlju, otkriva da je Adam umro dok je pokušavao obraniti bazu Garnison od prvog vala krstarica Galra.

Tko je Shirin muž?

Curtis je Shirin muž od kraja 8. sezone. On radi za Galaxy Garrison na mostu IGF-Atlas.

Tko je Shirov dečko?

Jedno od najvećih otkrića ovogodišnjeg Voltrona: Legendarni Defender panel na San Diego Comic-Conu bilo je otkriće da je Shiro - bivši Paladin Crnog lava i izvanredni vođa - homoseksualac i, prije odlaska, romantično povezan s drugim garnizonskim časnikom po imenu Adam

Da li se Shiro i Adam vjenčaju?

Tako je, potvrđeno je da je Shiro homoseksualac i da je u vezi sa svojim partnerom za let iz Garrisona Adamom. “ Još nisu bili vjenčani, ali to je put kojim su krenuli prije nego što je Shiro donio odluku [da se usredotoči na svoj posao],” otkrila je voditeljica serije Lauren Montgomery.

Preporučeni: