Logo hr.boatexistence.com

Je li redatelj Shepard ubio la grenouillea?

Sadržaj:

Je li redatelj Shepard ubio la grenouillea?
Je li redatelj Shepard ubio la grenouillea?

Video: Je li redatelj Shepard ubio la grenouillea?

Video: Je li redatelj Shepard ubio la grenouillea?
Video: Гончая разбойника (2016) Комедия | Полнометражный фильм | С русскими субтитрами 2024, Svibanj
Anonim

La Grenouille je ubijen na svojoj jahti te noći nakon sastanka s direktorom Shepardom i Leroyem Jethro Gibbsom u kući direktora Sheparda. Sastao se s direktorom Shepardom kako bi zatražio zaštitu jer više nije vjerovao Trentu Kortu, agentu CIA-e s kojim je radio.

Tko je stvarno ubio La Grenouillea?

Agent Trent Kort uhićen je u sljedećoj epizodi i priznaje da je ubio La Grenouillea, nakon što je uzeo Shepardov pištolj od trgovca oružjem kako bi ga upucao.

Od čega je umro redatelj Shepard?

Jennifer "Jenny" Shepard bila je direktorica NCIS-a od 2005. dok nije ubijena u akciji 2008., umrvši od ozljeda zadobivenih u pucnjavi unapuštenoj zalogajnici tijekom NCIS-a Finale 5. sezone, Sudnji dan 1. dio (epizoda).

Koju je bolest imala redateljica Jenny Shepard?

U konačnici, bila je sretna kako je Shepard dočekao njezinu smrt. Nakon što je Holly dala do znanja showrunnerima da želi van, "donijeta je odluka da me ubije, a dječak je to učinio. Otprilike pet različitih načina!" (Shepardu je dijagnosticiran fatalni tumor na mozgu prije nego što su je ubili ubojice.)

Je li Jenny ubila Renea?

Jenny Shepherd posjedovala je Glock od 9 mil, koji je odgovarao oružju korištenom za ubijanje Renea. Jenny kaže Tobiasu da je dala svoj pištolj Reneu da se brani, što je navelo Tobiasa da povjeruje da je časnik CIA-e Trent Kort uzeo pištolj od Renea i ubio ga.

Preporučeni: