Logo hr.boatexistence.com

Kako se koristi?

Sadržaj:

Kako se koristi?
Kako se koristi?

Video: Kako se koristi?

Video: Kako se koristi?
Video: Philips Lumea - kako se koristi? 2024, Svibanj
Anonim

U modernom engleskom "began" je jednostavno prošlo vrijeme od "begin" " počeo je učiti za test u ponoć." Ali oblik glagola prošlosti - kojem prethodi pomoćni glagol - je "počeo". “Do jutra je počeo zaboravljati sve što je učio te večeri.”

Kako koristite begin?

Sažetak lekcije

  1. 'Početi' je sadašnje glagolsko vrijeme što znači 'početi. …
  2. 'Počeo' je jednostavan oblik glagola u prošlosti, koji se koristi za prikaz stvari koje su se događale u prošlosti.
  3. 'Begun' je prošli particip koji se koristi uz pomoćne glagole za tvorbu svršenih vremena.

Je li počelo u odnosu na započelo?

Ove dvije riječi su obje različite forme prošlog vremena početka. Da biste znali koji ćete koristiti, morate znati koristite li jednostavno prošlo vrijeme ili savršeno vrijeme. Započeto bi se trebalo pojaviti u jednostavnom prošlom vremenu, za radnje koje su dovršene u prošlosti. Begun bi se trebao pojaviti u savršenim vremenima, kao prošli particip.

Je li počelo značiti?

Počeo i počeo su obje konjugacije nepravilnog glagola “ to begin,” što znači započeti ili nastaviti s nečim. Began je jednostavan oblik prošlog vremena za početak. Ne treba pomoć, niti pomoćne glagole, kao što je had. Dakle, iako bi se moglo reći, Gavin je počeo otvarati paket.

Zašto koristimo start?

Koristite početak da kažete da netko stvara tvrtku ili drugu organizaciju. Posudio je novac da otvori restoran. Sada je dobro vrijeme za pokretanje vlastitog posla.

Preporučeni: