Logo hr.boatexistence.com

Je li bryce walker umro?

Sadržaj:

Je li bryce walker umro?
Je li bryce walker umro?

Video: Je li bryce walker umro?

Video: Je li bryce walker umro?
Video: 5 minutes ago! Millions of people cried over the sudden death of 59-year-old actor Jet Li 2024, Svibanj
Anonim

Završnica sezone dala je trodijelni odgovor na središnje pitanje tko je ubio Brycea kada je otkriveno da je Zach Dempsey (Ross Butler) pobijedio Brycea i ostavio ga da umre na doku za čamce, ali da je to bio Alex Standall Alex Standall Greenville, Kentucky, SAD Miles Dominic Heizer američki je glumac. Na televiziji je poznat po ulozi Alexa Standalla u originalnoj Netflixovoj seriji 13 razloga zašto i Drewa Holta u NBC-jevoj dramskoj seriji Parenthood. https://en.wikipedia.org › wiki › Miles_Heizer

Miles Heizer - Wikipedia

(Miles Heizer) koji ga je bacio u vodu, gdje se na kraju utopio, nakon Brycea …

Umire li Bryce Walker u 13 razloga zašto?

Umjesto toga, svi su se složili da okrive Montyja, koji je već bio u zatvoru - a ispostavilo se da je već ubijen u zatvoru - za seksualno zlostavljanje Tylera u sezoni 2. Dakle, nije samo Alex je ubio Brycea, ali se izvukao.

Je li Bryce mrtav 3. sezona?

Nakon što smo vidjeli trailer za treću sezonu, nije tajna da će Bryce Walker završiti mrtav do finala. … Bryceova priča završava kada ga Zach pretuče na molu, a zatim ga Alex gurne u smrt dok Jessica gleda.

Je li Alex ikada uhvaćen jer je ubio Brycea?

Winston razmišlja o tome da ga razotkrije, ali odlučuje ne jer se zaljubio u Alexa. Policajci također službeno zatvaraju Bryceov slučaj, osiguravajući da Alex može živjeti svoj život dok je na Berkeleyju.

Da li Alexov tata saznaje da je ubio Brycea?

Ovo također odgovara na pitanje je li Alexov otac znao da je njegov sin odgovoran za Bryceovu smrt. Mislim da nije znao cijelo vrijeme, ali on je u konačnici to shvatio. I baš kao i Alexovi prijatelji, odlučio je pokriti svog sina.

Preporučeni: