Logo hr.boatexistence.com

Što se događa ako vam se sviđa ili ne sviđa?

Sadržaj:

Što se događa ako vam se sviđa ili ne sviđa?
Što se događa ako vam se sviđa ili ne sviđa?

Video: Što se događa ako vam se sviđa ili ne sviđa?

Video: Što se događa ako vam se sviđa ili ne sviđa?
Video: Šta uraditi KADA MUŠKARAC koji vam se sviđa GLEDA U VAS 2024, Svibanj
Anonim

Ako slučajno lajkate i ne volite nečiju objavu na Facebooku, velike su šanse da neće znati da ste to učinili … Čak i ako odu na svoje Facebook obavijesti, pobijedili su Ne mogu vidjeti da ste lajkali njihove objave jer se obavijest briše čim vam se ne sviđa.

Što se događa ako vam se sviđa i ne sviđa na Instagramu?

Što se događa ako slučajno lajkate i ne volite Instagram? Ubrzo nakon što vam se ne sviđa, obavijest o lajku će nestati iz njihove aktivnosti Bez obzira jeste li slučajno označili da vam se slika sviđa, a zatim je poništili, ako osoba ima uključene push obavijesti, dobit će obavijesti.

Mogu li ljudi vidjeti da li vam se sviđa, a zatim ne sviđa?

Dakle, pitanje je zna li osoba ili će biti obaviještena ako ste slučajno lajkali, a zatim poništili njezinu fotografiju. … To znači da će osoba moći znati da ste slučajno lajkali njezinu fotografiju samo ako koristi aplikaciju dok to radite.

Da li Instagram obavještava ako vam se fotografija ne sviđa i sviđa vam se fotografija?

Ako vam se sviđa, odbacite i ponovo lajkujete fotografiju, osoba koja je objavila primit će samo jedno upozorenje o aktivnosti za posljednji lajk i jednu push obavijest za početni lajk ako imaju uključene push obavijesti.

Može li netko vidjeti sviđa li mi se objava, a zatim ne sviđa mi se?

Ako slučajno lajkate i ne volite nečiju objavu na Facebooku, šanse su da neće znati da ste to učinili … Čak i ako odu na svoje Facebook obavijesti, pobijedili su Ne mogu vidjeti da ste lajkali njihove objave jer se obavijest briše čim vam se ne sviđa.

Preporučeni: