Logo hr.boatexistence.com

Je li profesor Snape bio loš?

Sadržaj:

Je li profesor Snape bio loš?
Je li profesor Snape bio loš?

Video: Je li profesor Snape bio loš?

Video: Je li profesor Snape bio loš?
Video: Мы из джаза (4К, комедия, реж. Карен Шахназаров, 1983 г.) 2024, Svibanj
Anonim

Tijekom Harryja Pottera i Relikvije smrti, Snape koristi svoj Patronus da odvede Harryja do mača Gryffindora. … Nakon što ju je Voldemort ubio, Snape je potajno promijenio stranu i pristao pomoći Dumbledoreu da zaštiti Harryja od Voldemorta. Uz sve ovo, čini se da je odgovor jasan: Snape je dobra osoba.

Je li Snape bio heroj ili negativac?

Severus Snape je antagonist koji je postao anti-heroj serije knjiga, Harry Potter. Glumio ga je pokojni Alan Rickman u svih osam filmova o Harryju Potteru.

Zašto je profesor Snape postao zao?

Prikazivao se kao usklađen s tamnom stranom jer je to bio njegov posao špijuna. Imao je godine da im se dodvori, čak je postao i kum Draca Malfoya. Ukratko, Snape je posebno ljut na Harryja jer je on je sitan u nekom smislu; kažnjavanje sina za grijehe oca kojeg nikad nije poznavao.

Je li Snape zapravo zao?

Snape je zao: On je Smrtožder, dugo se ljuti na Harryjevog oca, bio je samo gadan prema dječaku od njegovog dolaska, i općenito je neugodan kolega biti u blizini. … Štoviše, Snape ima sposobnost učiniti dovoljno da zadobije povjerenje i izazove sumnju u isto vrijeme.

Je li Snape dobar ili loš JK Rowling?

U jednom intervjuu, Rowling je opisala Snapeov lik kao "antiheroja". Rekla je da je crpila inspiraciju za Snapeov lik od učitelja koji nije volio iz njezina djetinjstva, a Snapea je opisala kao užasnog učitelja, rekavši "najgora, najluđa stvar koju možete učiniti kao učitelj je m altretirati studente. "

Preporučeni: