Logo hr.boatexistence.com

Je li general bio težak čovjek?

Sadržaj:

Je li general bio težak čovjek?
Je li general bio težak čovjek?

Video: Je li general bio težak čovjek?

Video: Je li general bio težak čovjek?
Video: Ovaj čovjek bio je zaglavljen čak 127 sati.. #shorts #zanimljivosti #viralno #balkan #zabava 2024, Svibanj
Anonim

Iako je svoju najveću sramotu postigao kao kiborg general Grievous, Qymaen jai Sheelal bio je izvorno organski Kaleesh, gmazovski porijeklom iz Kaleea, svijeta razderanog glađu i ratom. … U dobi od dvadeset i dvije godine, ubio je toliko Huka da su ljudi Kaleesh smatrali Sheelala polubogom.

Zašto general Grievous kašlje?

Mace Windu izazvao kašalj generala Greivousa

Zašto general Grievous kašlje? … Windu je upotrijebio snagu sile da zdrobi svoju ploču na prsima, zadavši mu snažan udarac u središnji dio. To je zauzvrat izazvalo njegov kašalj, koji se našao u kinima.

Koje ljudske dijelove ima general Grievous?

Ima nekoliko preostalih organskih dijelova, bar njegov mozak, oči, pluća i srceGrievous je nekoć bio Kaleesh general po imenu Qymaen jai Sheelal. Dok je bio u ratu s suparničkim planetom, Hukom, ukrcao se na šatl kako bi otputovao u drugu bitku, nesvjestan da je grof Dooku postavio bombu na brod.

Koju bolest ima general Grievous?

Dok se Grievous sprema pobjeći, Mace Windu se suočava s njim koristeći Silu kako bi zdrobio njegove ploče na prsima, teško mu ozlijedivši pluća i ostavivši ga s prepoznatljivim astmatičnim kašljem, iako Grievous još uvijek bježi, što dovodi do događaja Osvete Sitha.

Ima li general Grievous lice?

Zlikovac iz Ratova zvijezda možda se pojavio samo u jednom stvarnom filmu, ali General Grievous je odmah bio jedan od najupečatljivijih u sagi. Sada kada je njegovo pravo lice otkriveno ispod njegove poznate maske, obožavatelji bi to možda željeli zaboraviti.

Preporučeni: