Logo hr.boatexistence.com

Koliko se koristi?

Sadržaj:

Koliko se koristi?
Koliko se koristi?

Video: Koliko se koristi?

Video: Koliko se koristi?
Video: Kako koristiti RETINOL i koliko je DOVOLJNO? | #ČOKSMAS 2 2024, Svibanj
Anonim

Definicija nadmoćnog je nešto što je nadmoćno, veliko u količini ili snazi Kada imate previše domaće zadaće za napraviti, ovo je primjer vremena kada imati ogromnu količinu posla. Kada osjećate jaku tugu, ovo je primjer silne tuge.

Kada možemo iskoristiti nadmoć?

Možete upotrijebiti silno da naglasite da je iznos ili količina mnogo veći od drugih iznosa ili količina Ogromna većina malih poduzeća propadne u prva dvadeset i četiri mjeseca. Stranka je odnijela veliku pobjedu na općim izborima prošlog svibnja.

Može li se overwhelming iskoristiti na dobar način?

Iako je lako biti zatrpan poslovima ili pritužbama, također je moguće biti preplavljeni dobrim stvarima - ako se pojavljuju u velikim količinama. Možda ćete uživati u hrpi palačinki za doručak, ali će vam se kamion palačinki vjerojatno smatrati neodoljivim.

Kako se kaže neodoljiv u rečenici?

(1) Pokazao je simptome tjeskobe i silne brige. (2) Poriv za pogledom bila je gotovo neodoljiva. (3) Osjećala je silnu želju da se vrati kući. (4) Osjećala je silnu želju da ga udari.

Što zapravo znači nadmoć?

Nešto prevladavajuće je vrlo intenzivno i teško se nositi s njim: silni događaji čine ljude zabrinutima i pod stresom. Teško je prevladati silne stvari. Ako osjećate silnu potrebu za smijanjem, vjerojatno ćete se smijati. Ako imate neodoljiv osjećaj tuge, vjerojatno ćete plakati.

Preporučeni: