Logo hr.boatexistence.com

Nadilazi li madi 100?

Sadržaj:

Nadilazi li madi 100?
Nadilazi li madi 100?

Video: Nadilazi li madi 100?

Video: Nadilazi li madi 100?
Video: STORMY & TAGNE - MÉDAILLE D'OR feat. SmallX (LYRICS VIDEO) 2024, Srpanj
Anonim

Ono što se na kraju dogodi Madi u posljednjoj sezoni je užasno. Cadogan buni njezin mozak u potrazi za informacijama o posljednjem testu čovječanstva i to je ostavlja nesposobnom da se kreće ili komunicira. Madi je jednostavno ostao iza Cadogana i njegovih učenika. Clarke saznaje da kada Madi nadmaši, ona ne osjeća nikakvu bol

Je li Maddie prešla 100?

Nakon što Raven Reyes uspije u testu, a ostatak ljudske rase Transcendira, Madi im se pridružuje. Za razliku od ostalih Clarkeovih prijatelja, Madi odlučuje ostati Transcendirana gdje nikada neće ostarjeti ili umrijeti i neće biti suočena s ljudskim životom u kojem neće imati nikoga svojih godina za voljeti.

Je li Madi odabrala transcendiranje?

U međuvremenu je za EW objasnio zašto je Clarkeova kći Madi (Lola Flanery) odlučila nadići: "Lexa na plaži, kaže da je Madi znala da Clarke neće žele da se vrati i bude jedino dijete. "Neće imati djecu, ovo je posljednja generacija, ne mogu imati potomstvo.

Tko sve odlučuje da ne prijeđe u 100?

Iako Clarke možda neće imati priliku ponovno se ujediniti s ljudima koji nadilaze, ona ipak može živjeti ostatak života s većinom ljudi kojima je najbliža. Ona nije jedina osoba koja ne nadilazi, već preživljava sezonu. Octavia, Raven, Echo, Emori, Murphy, Indra i više ne biraju da ih nadmaše.

Zašto se Madi nije vratila iz transcendencije?

Jedini razlog zašto se Madi nije vratila bio je zato što je znala da Clarke ne bi želio da ona odrasta bez ikoga njezine dobi. Bilo bi okrutno. Njezino tijelo nije imalo nikakve veze s tim. Mogla ga je vratiti.

Preporučeni: