Logo hr.boatexistence.com

Sažaljenje o resetiranju oružja s 5 zvjezdica?

Sadržaj:

Sažaljenje o resetiranju oružja s 5 zvjezdica?
Sažaljenje o resetiranju oružja s 5 zvjezdica?

Video: Sažaljenje o resetiranju oružja s 5 zvjezdica?

Video: Sažaljenje o resetiranju oružja s 5 zvjezdica?
Video: USEING 10 ACCOUNTS HATCHING X5 LUCK WEAPON FIGHTING SIMULATOR ROBLOX PAPTAB 2024, Svibanj
Anonim

Povlačenjem oružja od 5, poništavate broj sažaljenja na 0, što znači da morate ponovno povući 90 za zajamčenih 5 - što opet može biti drugo oružje. Ako želite znakove, idite na natpis ograničenih znakova. Da odgovorite na vaše drugo pitanje, praktički imate istu šansu pri svakom povlačenju za 5.

Računa li se oružje kao sažaljenje Genshina?

Šteta u Genshin Impactu se ne prenosi između različitih vrsta bannera. Na primjer, natpisi Weapon Event Wish i Character Event Wish oba imaju različite sažaljenje, što znači da ćete morati izgraditi sažaljenje na oba bannera ako želite zajamčeni lik s pet zvjezdica.

Da li se oružje resetuje sažaljevajući Genshina?

Na 90. povlačenju dobit ćete lik s 5 zvjezdica bez obzira na sve. Za natpis oružja, isto vrijedi oko 65. odnosno 80. bacanja. Kada se dobije 5 zvjezdica, broj sažaljenja se vraća na 0.

Da li oružje s 5 zvjezdica uništi vaše sažaljenje?

Želje događaja za oružje obično imaju dva oružja s 5 zvjezdica i pet oružja s 4 zvjezdice. Svaki put kada ne izvučete oružje s 5 zvjezdica, vaša stopa sažaljenja se malo povećava.

Možete li dobiti 5 zvjezdica bez sažaljenja?

Iako počinje s šansom od 0,6% za pad od 5 zvjezdica, može doći do čak 0,187% i čak 20,627% Ovo se može uzeti prednost kako bi se povećale šanse za dobivanje lika s 5 zvjezdica prije nego što se pokrene sustav sažaljenja. … U tom trenutku, izgledi će očito ići na 20,637% za lik s 5 zvjezdica.

Preporučeni: