Logo hr.boatexistence.com

Možete li ići ispod hammersmith mosta?

Sadržaj:

Možete li ići ispod hammersmith mosta?
Možete li ići ispod hammersmith mosta?

Video: Možete li ići ispod hammersmith mosta?

Video: Možete li ići ispod hammersmith mosta?
Video: Hughes/Antiphospholipid Syndrome and Dysautonomia - Graham Hughes, MD 2024, Svibanj
Anonim

Most je na neodređeno vrijeme zatvoren za vozače od travnja 2019. kada su pronađeni "kritični kvarovi" na kućištu od lijevanog željeza. Od subote će i brodovima ponovno biti dopušten prolaz ispod mosta.

Je li Hammersmith Bridge otvoren za javnost?

Zatvaranja. Most je otvoren za pješake, bicikliste i riječni promet. Hammersmith Bridge zatvoren je za motorni promet. To je odlučio LBHF u travnju 2019. na temelju svoje procjene sigurnosti konstrukcije.

Možete li još hodati preko Hammersmith Bridgea?

Most je odmah zatvoren za sve, uključujući pješake, bicikliste i riječni promet. Hammersmith Bridge zatvoren je za svaku upotrebu, a dopušteno je ograničeno kretanje riječnog prometa od kolovoza 2020.

Je li most Hammersmith trajno zatvoren?

Zatvaranje i ponovno otvaranje Hammersmith Bridgea

Prije nego što je most djelomično ponovno otvoren 17. srpnja 2021., 134-godišnji Hammersmith Bridge na popisu Grade II bio je potpuno zatvoreno od 13. kolovoza 2020. za pješake, bicikliste i riječni promet iz sigurnosnih razloga.

Koliko dugo će Hammersmith Bridge biti zatvoren?

134 godine star viseći most, koji povezuje Hammersmith s Barnesom preko Temze, zatvoren je za motorna vozila od travnja 2019., a zatim zatvoren za sav promet u kolovozu 2020., zbog oštećenja uzrokovanih 70 godina neprovjerene korozije.

Preporučeni: