Logo hr.boatexistence.com

Hoće li greška ukloniti mrlju od drva?

Sadržaj:

Hoće li greška ukloniti mrlju od drva?
Hoće li greška ukloniti mrlju od drva?

Video: Hoće li greška ukloniti mrlju od drva?

Video: Hoće li greška ukloniti mrlju od drva?
Video: KAKO DA UKLONITE MRLJE NA ODEĆI OD BLATA,TRAVE,BOJE I RĐE 2024, Svibanj
Anonim

Goof Off® All Purpose Stripper brzo i lako uklanja mrlje i boje od drveta, metala i zida. Može raditi za manje od 30 minuta.

Postoji li proizvod koji uklanja mrlje od drva?

DEFY vanjski skidač mrlja za drvo Ne samo da će ukloniti istrošene mrlje i brtvila, već je također prikladan za uklanjanje poluprozirnih mrlja, prozirnih završnih slojeva drva, prodorna brtvila i lakovi. To je sredstvo za skidanje mrlja na bazi vode koje će s lakoćom vratiti prirodnu ljepotu vašim drvenim površinama.

Može li se goof off koristiti na drvenom namještaju?

Dok je Goo Gone siguran za upotrebu na većini površina, uključujući drvo, tepih, staklo, tkaninu i zapečaćeni kamen, sam proizvođač kaže da se ne smije koristiti na sljedeće površine: Svila. Koža. Antilop.

Što sve uklanja glupost?

Bit ćete začuđeni koliko brzo, jednostavno i snažno djeluje za uklanjanje sve, od osušene boje do gumenih, ljepljivih mrlja, masnoće, katrana, tinte i čvrstih mrlja. Goof Off je rješenje za iritantne, neugodne i potencijalno skupe probleme s čišćenjem.

Što je bolje goof off ili Goo Gone?

Goo gone je lagano sredstvo za čišćenje koje će ukloniti ljepljive ostatke i slične stvari. Goof Off je težak posao. Morate paziti da testirate predmet na kojem ga koristite kako biste bili sigurni da ga sredstvo za čišćenje ne ošteti. To bi bilo vjerojatnije za plastiku itd.

Preporučeni: