Logo hr.boatexistence.com

Zašto se izjasniti da niste krivi?

Sadržaj:

Zašto se izjasniti da niste krivi?
Zašto se izjasniti da niste krivi?

Video: Zašto se izjasniti da niste krivi?

Video: Zašto se izjasniti da niste krivi?
Video: BR.1 RAZLOG ZAŠTO NIKADA NE MOŽETE SMRŠAVITI! 2024, Svibanj
Anonim

Izjašnjavajući se da nije kriv, okrivljenik kupuje vrijeme. To njegovom ili njezinom branitelju daje priliku da preispita slučaj i iznese sve moguće obrane. Odvjetnik kaznene obrane može objasniti prava optuženika.

Zašto se uvijek izjašnjavate da niste krivi?

Dobra je ideja uvijek se izjasniti da nije kriv na suđenju jer to jednostavno pruža vrijeme vama i vašem odvjetniku da pregledate činjenice, dokaze i počnete raditi na diskreditaciji optužbi protiv vasAko priznate krivnju, priznajete zločin. Nije pitanje jeste li počinili zločin.

Je li najbolje izjasniti se da nije kriv?

Stvarno, sustav kaznenog pravosuđa osmišljen je za ljude da se izjasne nevinim umjesto da su kriviAko ste zapravo nevini za zločin, izjašnjavanje o krivici jedini je način da dobijete pravdu i izbjegnete kaznene optužbe. U međuvremenu, neke nagodbe će vam vrlo malo pomoći.

Što znači izjasniti se da nije kriv?

Priznanje krivnje znači da kažete da niste počinili zločin, ili da ste imali razumnu ispriku za to. Sud će tada imati suđenje da odluči jeste li to učinili. … Možete dobiti dužu kaznu nakon osude na suđenju nego ako ste priznali krivnju.

Zašto se izjasnite da niste krivi umjesto da ste nevini?

Ukratko, "nije kriv" nije isto što i "nevin". Nevin znači da osoba nije počinila zločin Nije kriv znači da tužiteljstvo nije moglo dokazati "van razumne sumnje" da je neka osoba počinila zločin. Dakle, sud nekoga ne proglašava “nevinim” nego “nije krivim”.

Preporučeni: