Logo hr.boatexistence.com

Koji se put lome uzbrdo?

Sadržaj:

Koji se put lome uzbrdo?
Koji se put lome uzbrdo?

Video: Koji se put lome uzbrdo?

Video: Koji se put lome uzbrdo?
Video: Miletov cuveni pad sa bicikla. :D 2024, Svibanj
Anonim

Ako je vaša lopta desno od linije, vaš uphill putt će se slomiti ulijevo; ako je lijevo, vaš putt će se slomiti udesno -- baš kao što zakon gravitacije kaže da mora.

Kako se lome putts uzbrdo?

udarci uzbrdo su mnogo lakši od nizbrdo, jer imaju manje prekida zbog momenta udarca koji je potreban da udari loptu uzbrdo. Zapamtite: veća brzina znači manje pauze.

Kako mogu staviti uzbrdo?

Udarite uzbrdo sa čvrstim zamahom i svrhom. Vaš udar nikada neće doći do rupe ako je ne pogodite dovoljno jako. Putt uzbrdo je u osnovi ravan, stoga ga zamahnite dovoljno čvrsto da dođete do rupe. Ne ostavljajte kratko.

Da li se udar više lomi uzbrdo ili nizbrdo?

Zato što putt nizbrdo putuje sporije, slomit će se 3 ili 4 puta više od udarca uzbrdo Briane, u pravu si što se ne vraćaš istim putem natrag do rupe jer je lopta prolazila kroz rupu jer se kratki udarci ne lome toliko kao dugi, pogotovo ako ih pogodite pravilnom brzinom.

Zašto se kitovi lome prema vodi?

Putts se često lome prema vodi, ali ne reagiraju na H²0. Kao što guru kratke igre Stan Utley objašnjava, " Putts se lome zbog gravitacije" Ako je planina s vaše desne strane i jezero s vaše lijeve strane, zemlja će se obično nagnuti s desna na lijevo- i to je način na koji će putt imati tendenciju da pukne.

Preporučeni: