Logo hr.boatexistence.com

Za koga igra carmelo anthony?

Sadržaj:

Za koga igra carmelo anthony?
Za koga igra carmelo anthony?

Video: Za koga igra carmelo anthony?

Video: Za koga igra carmelo anthony?
Video: Бедного мужчину не пустили на порог банка, тогда он разбогател и купил этот банк 2024, Svibanj
Anonim

Carmelo Kyam Anthony je američki profesionalni košarkaš za Los Angeles Lakerse iz Nacionalnog košarkaškog saveza. Deset puta je proglašen za NBA All-Stara i šest puta za All-NBA tima.

Koji tim Carmelo igra za 2021?

NBA slobodna agencija 2021: Carmelo Anthony udružuje snage s LeBronom Jamesom, postiže jednogodišnji ugovor s Lakersima. Los Angeles Lakers potpisat će jednogodišnji ugovor sa slobodnim agentom Carmelom Anthonyjem, rekao je njegov menadžer Adrianu Wojnarowskom iz ESPN-a.

Igra li Carmelo Anthony još uvijek u NBA?

Melo bio je izvan NBA-e godinu dana nakon kratkih nastupa s Oklahoma City Thunderom i Houston Rocketsima. Mnogi su mislili da je njegova karijera gotova, ali Portland je riskirao s njim nakon što su Blazersi imali muke tijekom početka kampanje 2019-20.

Ide li Carmelo Anthony u Lakerse?

Carmelo Anthony udružit će se s LeBronom Jamesom nakon što je pristao na jednogodišnji ugovor s Los Angeles Lakersima … Sada će se konačno ujediniti u NBA nakon što je Anthony pristao na jedno- godišnji ugovor da igra zajedno s Jamesom s Los Angeles Lakersima, kako je izvijestio Adrian Wojnarowski iz ESPN-a.

Koga će Carmelo Anthony igrati za 2020.?

Carmelo Anthony | Los Angeles Lakers | NBA.com.

Preporučeni: