Logo hr.boatexistence.com

Je li birkin filodendron?

Sadržaj:

Je li birkin filodendron?
Je li birkin filodendron?

Video: Je li birkin filodendron?

Video: Je li birkin filodendron?
Video: Филодендрон Биркин 2024, Svibanj
Anonim

Za koji se vjeruje da je sport Crvenog Konga, Birkin je samoglavni filodendron (što znači da se ne penje i samonosi se). Ponekad vidite da Birkin proizvodi listove s crvenim mrljama ili listove koji su potpuno crvenkastozeleni.

Zašto se zove philodendron Birkin?

O: Philodendron Birkin je ušao u svijet kao spontana mutacija Philodendron Rojo Congo. Tako je, nekako je filodendron s bordo lišćem (Rojo Congo) zaslužan za stvaranje biljke sa zelenim i kremastim listovima (Birkin).

Kako se brinete o filodendronu Birkin?

NEGA: Za najbolje rezultate pružite puno svijetlog, filtriranog svjetla. Zaštitite od hladnoće i održavajte vlagu tijekom vrućih razdoblja, pustite da se između njih malo osuši kako se ne bi previše zalijevalo. Filodendroni uspijevaju u vlažnim uvjetima, redovito se magle.

Da li Birkin vraća filodendron?

Može li se Philodendron Birkin vratiti? raznolikost Philodendrona Birkina je nestabilna zbog svog podrijetla kao spontane himerne mutacije Philodendroon Rojo Congo. Biljka može postati potpuno zelena, ali također može proizvesti lišće koje izgleda potpuno drugačije od ostatka biljke.

Raste li Philodendron Birkin brzo?

Saznali smo da je Philodendron Birkin biljka koja brzo raste, što znači da je također potrebno presaditi na kraju. Ovu biljku ne morate presađivati baš često, kao neke biljke, ali je ne možete držati u istoj posudi 2 godine. Obično Birkin preraste svoj lonac u jednoj vegetacijskoj sezoni.

Preporučeni: