Logo hr.boatexistence.com

Je li više vram bolje?

Sadržaj:

Je li više vram bolje?
Je li više vram bolje?

Video: Je li više vram bolje?

Video: Je li više vram bolje?
Video: Jala Brat & Buba Corelli & RAF Camora - Criminal 2024, Svibanj
Anonim

Više vRAM-a znači da GPU može držati i u konačnici generirati složenije slike i teksture na grafičkom čipu, što rezultira bržim performansama.

Je li loše povećati VRAM?

Ništa. RAM-u možete dodijeliti samo integriranoj grafici tako da to neće učiniti ništa za vaš namjenski GT740. Dakle, u suštini mogu povećati vram bez štete.

Je li loše koristiti 100% VRAM?

S obzirom na to da igra treba (i koristi) samo određenu količinu vram-a pri danoj rezoluciji/postavkama. Ako je taj iznos manji od GPU-a, to je u redu. Ako je taj iznos veći od GPU-a, nailazite na probleme - naime puno mucanja. Jednostavno rečeno, sve dok je ispod 100% nema razloga za brigu

Je li 12GB VRAM dobro?

AMD pokazuje zašto je GPU s 12 GB VRAM-a neophodan za igranje performansi. … Nazivajući Radeon RX 6700 XT “slatkim mjestom za igranje igara od 1440p,” AMD je rekao da će opremanje kartice s 12 GB video memorije učiniti da bude spremna za budućnost za rukovanje današnjim vrhunskim naslovima i AAA igre koje će se pojaviti u narednim mjesecima.

Je li 12 GB VRAM-a previše?

8GB je minimalno ovih dana s obzirom na to kako su AAA igre kodirane, ali 12 GB ili čak 16 GB VRAM nikada ne škodi Pod pretpostavkom da si možete priuštiti ove kartice. Kao što sam rekao, sve ovisi o određenoj igri/aplikaciji koja se koristi. Za 1080p dodatni VRAM će biti pretjerano ili će se jednostavno izgubiti ako ga ne iskoristite u potpunosti.

Preporučeni: