Logo hr.boatexistence.com

Kada je izašla portia de rossi?

Sadržaj:

Kada je izašla portia de rossi?
Kada je izašla portia de rossi?

Video: Kada je izašla portia de rossi?

Video: Kada je izašla portia de rossi?
Video: Анна Фрай: Математика любви 2024, Svibanj
Anonim

2005. De Rossi je u kolovozu 2005. govorila o tome da je gay i kako je njezina veza s DeGeneresom promijenila pogled na život.

Zašto je Portia de Rossi promijenila ime?

Do svoje 15. godine legalno je promijenila ime u Portia de Rossi, uzimajući "Portia" od heroine iz Shakespeareove drame "Mletački trgovac" i talijansko prezime "de Rossi" jer je zvučalo egzotičnije.

Kako je Ellen upoznala Portiju?

2000: Par se prvi put upoznao na zabavi, a za De Rossija je to bila ljubav na prvi pogled. Tijekom prvog zajedničkog intervjua para 2009., de Rossi je rekla Oprah da zna da je zaljubljena u DeGeneres od prvog puta kada ju je ugledala na zabavi 2000. godine.

Zašto Ellen DeGeneres ne nosi vjenčani prsten?

Izvor je za tabloid rekao da je voditeljica Ellen Showa poznata po odbacivanju vjenčanog prstena svaki put kad se ona i de Rossi posvađaju… Insajder je također tvrdio da zna što DeGeneres razmišlja o svom vjenčanom prstenu. Rekli su da ga komičar toliko voli pa nema razloga da ga skine.

Zašto je Ellen otkazana?

Iako je DeGeneres rekla da je odlučila krenuti s novim projektima, kraj The Ellen DeGeneres Show dolazi nakon teške godine za komičara. Prošlog srpnja, Buzzfeed News objavio je članak u kojem su iznesene brojne tvrdnje o tome da je program toksično radno okruženje

Preporučeni: